Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2018 21:39 - Бойко го заби на руснаците така яко, че не Му завиждам...
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1537 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 09.04.2018 20:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
След голямо изпутяващо мислене Бойко Борисов извъртя най-калния номер на руската шпионска мрежа в Европа, който ще остане като класически пример за изучаване в учебниците по шпионаж, дипломация и в анал/ите на всички студени войни.
 
Бойко изгони руския шпионин Бойко от ....Русия.  А какво да направи?!

За да е Солидарен N 1 в НАТО и ЕС и Първа дружка на Мей/чето, Бойко трябваше да изгони известен брой известни всекиму в България официални и прикрити руски шпиони.
За да е Номер 1 по солидарност с Кралството в целия Запад Бойко трябваше да изгони над 60 шпионина и така да измести Доналд Тръмп от първото място. Примерно 61. Може да го направи, защото има и воля и кураж, а руски шпиони в България - с лопата да ги ринеш не мож ги изрина. И 601 да изгони, пак ще са малко.

Ако Бойко изгони 61 явни руски шпионина от София, руснаците ще изгонят и те 61 български шпионина от Москва. Нали така. Зъб за зъб...правило.
Тънкото в българската дипломция е, че тя стриктно се придържа към моралните норми и неписани и писани правила - Зъб за Зъб, око за око, Ти на мене аз на тебе, Дайте да ви се дадем...и прочие реципрочие.

И понеже Бойко е най-големия дипломат на Западните Балкани и на Запада, и Изтока, той не може и да си помисли да наруши писаните и неписаните правила на шпионажа и дипломацията за реципрочността в действията, като взаимното гонене на официалните и неофициалните, провалили се и непровалили се, наши и ваши шпиони и ш/пионки.

Зъб за Зъб...Да, но в руско-българското гонене такава реципрочност не върви.

Ако Бойко изгони един руски шпионин от посолството им в София, руснаците ще изгонят и те един българин от посолството ни в Москва.

И тук нещата излизат от правилото Зъб за Зъб, защото както се знае, всички българи  там са руски шпиони. 

Ще излезе, че руснаците ще загубят два шпионина...Ако изгони 61 шпионина от тук, руснаците ще трябва да изгонят още 61 техни шпионина от българското посолство в Москва..и стават 122 изгонени руснака. А руснаците се придържат честно и стриктно към писаните и неписани правила в шпионажа и дипломацията. Като и Бойко. Това е руската школа!

Ние гоним примерно рекорда от 61 изгонени тукашни руски шпиони, но и те сто % ще изгонят още 61 тамошни руски шпиони и от реципрочността не остава нищо. Къде са тогава моралните, писни и неписани правила?!

Ако Бойко рече да избие един зъб на руснаците ще паднат два руски зъба..ако той да рече да им избие 16 зъба, те руснаците ще останат без зъби. 

Поради това Бойко реши да играе тънко по правилата - Вика от Москва за "консултации" един руски шпионин с псевдоним "Бойко" под прикритие "Посланик на България в Русия" и го задържа за малко тук. /След като оня предаде инструкциите от Москва комуто трябва Бойко го връща да си шпионира посолството ни./

По този начин ние гоним един руски шпионин от българска територия, каквато е територията на посолството ни в Русия и го пращаме на руска земя, каквато е България в момента.
Така руснаците губят един дипломат руски шпионин в българското посолство в Москва, а ние губим за малко само един загубен дипломат..1:1..Зъб за Зъб....!

Бойко е изпълнил съюзническия си дълг за солидарност с Великобритания и страните от НАТО  и ЕС. Хитро...цъцъцъ
Ако се налага Бойко ще привика от посолството ни в Москва 61 руски шпионина, целия състав на посолството! Що да не го направи?! Достатъчно ни руското посолство тук.

Ако рече ще отзове целия ни дипломатически персонал от целия свят и пак ще спази принципа Око за око, зъб за зъб...1:1. Така ще е номер едно в номерацията по солидарност и шпионския морал.

С този кален номер Бойко ще остави руснаците без нито един шпионин в българските дипломатически мисии в целия свят. Нека ги изгони. И без това за тях се харчат луди пари. Поне руснаците да им плащаха, а то ....

Е..руските шпиони по света ще намалеят точно с толкова, с колкото ще се увеличат в България /тая клета руска чужбина/, но и с тях и без тях ние сме затънали до гуша в руското блато. 

Бойко има още един сразяващ руснаците ход, за да покаже колко е привързан към правилата  на реципрочността и съюзническата солидарност - Да размени "Бойко" с "Бойко". Тогава ще изтрепе рибата.

Това "засега не се обмисля", както българската външна министърка заявява.
Но не е изключено някой друг да го обмисля...






Гласувай:
4


Вълнообразно


1. krumbelosvet - Не бях погледнал
28.03.2018 16:41
Не бях погледнал кой е авторът, но като прочетох до половината се сетих и спрях. Нашият народ казва за едни хора, че немат умора.
цитирай
2. radostinalassa - Бойко ...
28.03.2018 21:08
Щял да го върне за постоянно, но видял, че народът му не е съгласен. И то повикал за 1-2 дена.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7962287
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол